خورش خلال کرمانشاهی
آموزش آشپزی
مواد لازم خورش خلال کرمانشاهی
▪ گوشت گوسفندی ۵۰۰ گرم
▪ خلال بادام ۲۵۰ گرم
▪ زرشک سیاه دو قاشق غذاخوری
▪ پیاز سه عدد
▪ زعفران حلشده در آب دو قاشق غذاخوری
▪ رب گوجهفرنگی یک قاشق غذاخوری
▪ زردچوبه یکدوم قاشق مرباخوری
▪ روغن به میزان لازم
▪ نمک و فلفل به میزان لازم
( خورش فسنجان با گوشت قلقلی)
طرز تهیه خورش خلال کرمانشاهی
۱) پیازها را خلالی کرده و در روغن کمی تفت دهید تا طلایی شود.
۲) گوشت را خرد کنید و به پیاز اضافه کرده کمی تفت دهید سپس زردچوبه را بیفزایید.
۳) مقداری آب بریزید و به مدت یک ساعت روی حرارت ملایم بگذارید تا گوشت نیمپز شود.
۴) بادامها را شسته کمی تفت دهید تا از حالت خامی درآید سپس همراه با زعفران به گوشت اضافه کنید.
۵) رب گوجهفرنگی را در کمی روغن تفت دهید و با نمک و فلفل به خورش اضافه کنید.
کمی که پخت زرشک را به عنوان ترشی به خورش اضافه کنید و صبر کنید تا خورش جا بیفتد (برای پختن گوشت مدت دو ساعت کافی است).
طرز تهیه خورش فسنجان با گوشت قلقلی
:: بازدید از این مطلب : 45
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0